News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια μεταγραφή ρεκόρ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

                                   Θα είναι ο πιο ακριβός τερματοφύλακας της La Liga

Από τότε που ο Florentino Perez έγινε πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ιούνιο του 2000, έχει συνηθίσει τους οπαδούς της Μαδρίτης σε μεγάλες μεταγραφές. Μεταγραφές που είχαν έναν κοινό παρονομαστή: τιμή ρεκόρ. Ξεκίνησε με τον Λουίς Φίγκο. Ακολούθησε ο Ζιντάν κι ο Κριστιάνο. Ο ένας μετά τον άλλο αποτελούσαν το εκάστοτε καλοκαίρι την πιο ακριβή μεταγραφή μέχρι τότε, στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Τώρα με τον David De Gea μπορεί να συμβεί κάτι παρόμοιο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας πρόκειται να αποτελέσει την επόμενη γκαλάκτικο μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι, η οποία θα είναι ένα νέο ρεκόρ σε επίπεδο τερματοφυλάκων στην Ισπανία.

Η μεταγραφή του De Gea θα απέχει απ’τα  52.880.000 € που κατέβαλλε η Γιουβέντους στην Πάρμα το 2001 για να αποκτήσει τον Gianlugi Buffon. Το ποσό που θα πληρώσει η Ρεάλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα φτάσει το κόστος του  Μπουφόν. Ωστόσο κι ο De Gea πρόκειται να είναι μια ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα, για του οποίου τις συνολικές μεταγραφές  θα’χουν ξοδευτεί τα περισσότερο χρήματα.


Αυτά που θα πληρώσει τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης- γίνεται λόγος για ένα ποσό μεταξύ 35 και 40 εκατομμύρια ευρώ- θα προστεθούν στα 20 εκατομμύρια που δαπάνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τον αποκτήσει απ’την Ατλέτικο.

Την ίδια στιγμή, η καταβολή αυτού του ποσού απ’την Ρεάλ θα τον κάνει την δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα σ την ιστορία. Θα ξεπεράσει τα  30.000.000 € που πλήρωσε η Μπάγερν για τον Neuer.

Ο πιο ακριβός της La Liga

Τα παραπάνω, δεν θα είναι το μόνο ρεκόρ που θα κάνει η μεταγραφή του De Gea . Πρόκειται επίσης, να γίνει ο πιο ακριβό τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα. Ένα ρεκόρ που κατέχει ο Jan Oblak. Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρυσι πλήρωσε 16 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει.

Ο De Gea θα έρθει στη Μαδρίτη με πολλά ρεκόρ. Ρεκόρ που θα ήθελε να αφήσει πίσω γιατί δημιουργούν υψηλές απαιτήσεις και δεν τα ξεχνάνε οι οπαδοί της Μαδρίτης.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.