News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στην Ρεάλ ο Lucas Vázquez

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015


Καλός, ωραίος και φθηνός. Ενώ η Μαδρίτη κάθε καλοκαίρι επικεντρώνεται στα μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο λευκός σύλλογος αυτήν τη φορά κάνει μια δραματική αλλαγή με την προσθήκη του Lucas Vázquez. Ο 24χρονος που προέρχεται απ’την ακαδημία, την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Primera με την Εσπανιόλ και η Ρεάλ Μαδρίτης τον φέρνει πίσω, κάτω απ’τις εντολές του Ράφα Μπενίτεθ στην πρώτη ομάδα.

Η Μαδρίτη τον  παραχώρησε στην Εσπανιόλ την περασμένη σεζόν διατηρώντας οψιόν επαναγοράς ενός εκατομμυρίου ευρώ για φέτος, ένα ποσό που θα αυξάνονταν κατά 500 χιλ. ευρώ, κάθε χρόνο μέχρι το 2018. Έτσι, η Μαδρίτη προχωρά στην τρίτη μεταγραφή της μετά τον Danilo και τον Casemiro, με ελάχιστη δαπάνη.

Η άφιξη του Lucas Vázquez ερμηνεύεται ως μεταγραφή στρατηγικής. Κατ 'αρχάς, ο Μπενίτεθ αποκτά ένα παίκτη  παρόμοιο μ’αυτόν που απέκτησε ο Μουρίνιο με την άφιξη του Καγιεχόν το 2011, επίσης απ’την Εσπανιόλ. Γρήγορος, κάθετος, με ορμή και με χαμηλό προφίλ για να συμπληρώνει το ρόστερ.

Θα δηλωθεί στο Τσάμπιονς Λινγκ

Επίσης, ο σύλλογος, στο πρόσωπο του, βρίσκει έναν παίκτη, προϊόν ισπανικών ακαδημιών, για να τον δηλώσει στο Champions League, όπως υποχρεούται. Σε αυτό το πλαίσιο, το αβέβαιο μέλλον παικτών όπως, ο Κασίγιας, ο Ράμος, ο Arbeloa,ο  Nacho,ο  Illarramendi ή ακόμα κι ο Isco, καλεί το λευκό club να είναι συνετό και καλυμμένο εκ των προτέρων.

Η Εσπανιόλ παραχωρεί τον παίκτη, απ’την στιγμή που έχει δει ότι η Μαδρίτη ήδη έχει επικοινωνήσει μαζί της και την έχει ενημερώσει ότι θα ενεργοποιήσει την οψιόν. Επιπλέον, το λευκό club είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα για την επιστροφή του, σε σύντομο χρονικό διάστημα, επιβεβαιώνοντας την επιθυμία του Μπενίτεθ, για την επιστροφή του παίκτη, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.


Ψυχρολουσία  για την Εσπανιόλ, η οποία χάνει τον δεύτερο ακρογωνιαίο λίθο της στην επίθεση μαζί με τον Sergio Garcia. Έτσι, στην Εσπανιόλ  δεν έχασαν χρόνο κι εξασφάλισαν την απόκτηση ενός άλλου παίκτη των λευκών: τον Burgui. Ένας επιθετικός παίκτης που είναι παρόμοιος με τον  Lucas Vázquez.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.