News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Παναθηναϊκός: Στην αναμονή για Σάντσεθ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Η συμφωνία με τον Σέρχιο Σάντσεθ έχει κλειδώσει για τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι και η ημερομηνία της άφιξής του, αφού οι εξελίξεις στην Ελλάδα διατηρούν πάντα ρευστή την κατάσταση.

Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Ισπανό σέντερ μπακ, συμφωνώντας προφορικά για συμβόλαιο 3+1 ετών, με ετήσιες απολαβές στις 800-850 χιλιάδες ευρώ ουσιαστικά από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Ωστόσο, ο κίνδυνος του Grexit έδειξε ικανός σε πρώτη φάση να δημιουργήσει πρόβλημα στο deal, με τον Σάντσεθ να επιστρέφει από τις διακοπές του στην Ισπανία τη Δευτέρα, αλλά να μην έχει φιξάρει την ημερομηνία της άφιξής του στην Ελλάδα.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έδωσαν μία σειρά από εγγυήσεις τόσο στον παίκτη όσο και στον εκπρόσωπό του, ωστόσο υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη και όσο δεν συμβαίνει αυτό και τα πράγματα για το μέλλον της χώρας παραμένουν ρευστά, υπάρχει μία ανησυχία μήπως υπάρξει θέμα την τελευταία στιγμή.

Αν δεν οριστικοποιηθεί και την Τρίτη η ημερομηνία άφιξης του Ισπανού, τότε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα εντείνουν τις πιέσεις προς την πλευρά του παίκτη για να κλείσει το θέμα και να είναι παρών έως την Πέμπτη και να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις.
gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.