News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένας απογοητευμένος και παρεξηγημένος Bale θέλει να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015


Αυτή η πληγωμένη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μπροστά σε μια απροσδόκητη εξέλιξη: Gareth Bale. Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής, πολύ αναστατωμένος που δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ζήτησε απ’την Ρεάλ Μαδρίτης να φύγει. Θέλει να φύγει.

 Αυτό συμβαίνει όταν συγκρούονται δύο ποδοσφαιρικοί γίγαντες(Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα): ικανοποιείται μόνο ο ένας. Ο άλλος είναι πεινασμένος και τρώει θλίψη. Ή περηφάνια. Η περηφάνια βρέθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης φέτος, με το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, αλλά στο τέλος της σεζόν ήρθε η θλίψη. Αυτή η πληγωμένη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μπροστά σε μια απροσδόκητη εξέλιξη: Gareth Bale. Ο Ουαλός, σχεδόν αηδιασμένος που δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ζήτησε απ’την Ρεάλ Μαδρίτης να φύγει. Θέλει να φύγει.

Ο Gareth κοίταξε πίσω, μέτρησε τα θετικά (Παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, Τσάμπιονς Λινγκ) και τα αρνητικά, και η πλάστιγγα έγειρα προς τα αρνητικά. Τα πάντα οξύνθηκαν κατά το δεύτερο μέρος της σεζόν, όπου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά και άλλες περιστάσεις που τον έχουν ταπεινώσει πολύ. Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής, πρωταθλητής σε πολλά πράγματα, στον αγώνα εναντίον της Γιουβέντους βρέθηκε αντιμέτωπος με αποδοκιμασίες από τις κερκίδες, και καθώς έφευγε απ’τις εγκαταστάσεις, λυπημένος και κουρασμένος, το όχημά του ταρακουνήθηκε, από λίγους εξοργισμένους οπαδούς, από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Ξέσπασαν στον Μπέιλ. Κι αυτό άγγιξε τον ηθικό και εσωστρεφή Ουαλό, ο οποίος αισθάνεται έναν υψηλό βαθμό υποτίμησης από τον σύλλογο, μια αίσθηση αυξημένη τις τελευταίες ημέρες.

Ο πρώην παίκτης της Τότεναμ έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του για να του πει τι συνέβη στο club και για να καταλήξουν σε φιλικό διακανονισμό. Ο Bale θέλει να απαντήσει θετικά σε μια απ’τις πολυάριθμες προσφορές που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στο τραπέζι της γι’αυτόν, ειδικά σ’εκείνες απ’την Premier League: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι, ακόμα και η Τότεναμ, ενδιαφέρονται πολύ για τον επαναπατρισμό του Ουαλού.


Κουράστηκε να παίζει δεξιά.

Ο Bale κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια εναντίον της Γιουβέντους και είχε μια πικρή απάντηση από ένα μέρος τις κερκίδας. Ο παίκτης προσπάθησε με χίλιους τρόπους να σκοράρει(σίγουρα ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες προσπάθειες), αλλά δεν τα κατάφερε. Εκτός από την εξάντληση, η απογοήτευσή του ήταν μεγάλη, επειδή η μπάλα δεν έβρισκε τον στόχο.

Παρά το γεγονός ότι δεν ανέφερε ποτέ δημόσια τις σκέψεις του, ο Bale είναι πολύ κουρασμένος παίζοντας στη δεξιά πτέρυγα, μιας και είναι αριστεροπόδαρος. Ο παίκτης έχει σχολιάσει ότι η αλλαγή θέσης τον κουράζει σε μεγάλο βαθμό, τον βλάπτει σωματικά και φοβάται να μην τραυματιστεί σοβαρά. Ο Gareth προτιμά να παίζει στην φυσική του θέση, στα αριστερά, όπου η ταχύτητα του είναι τεράστια και σημαδεύει καλύτερα. Η απόδοση του εκεί ανεβαίνει τουλάχιστον 2 επίπεδα.

Αλλά η αριστερή πλευρά ανήκει αποκλειστικά στον Cristiano Ronaldo, είναι απίθανο να την αφήσει (κάτι που απαιτεί ο Ουαλός) και είναι ο κύριος λόγος για τη μεγάλη οργή (που αποκαλύπτεται) του Bale με τον συμπαίκτη του, τον οποίο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στιγματίζουν ως εγωκεντρικό κι εγωιστή .

 Ο Αντσελότι δεν ακούει την επιθυμία του Ουαλού.

Ο Μπέιλ, ο οποίος είναι ένας καθαρός εξτρέμ, παίζει στην λάθος πλευρά, ενώ ο συμπαίκτης του στην αριστερή πλευρά γίνεται κάθε μέρα και πιο στατικός και δεν εκτελεί την ίδια εργασία. Ο Bale κοιτά προς τον πάγκο. Αλλά τις τελευταίες εβδομάδες, ο Κάρλο Αντσελότι ούτε αισθάνεται ούτε νιώθει. Ο Ιταλός φαίνεται ακίνητος και σιωπηλός στην επιθυμία του  Μπέιλ. Ο ποδοσφαιριστής έχει πει στον μάνατζερ του ότι δεν εισακούγονται οι επιθυμίες του και του ζήτησε να βρει μια λύση. Ο Αντσελότι, του οποίου η θέση απειλείται κάθε μέρα, έχει την υποστήριξη των ηγετών των αποδυτηρίων.

Η διοίκηση της Ρεάλ έχει στα χέρια της μια «καυτή πατάτα». Οι διοικούντες του Bernabeu, λίγο επιρρεπείς στην καταστολή των πυρκαγιών, έχουν να αντιμετωπίσουν μία με σημαντικές διαστάσεις. Ο Florentino, ο οποίος πριν από λίγους μήνες έδειξε την πρόθεσή του να πουλήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει σιωπήσει. Ο πρόεδρος έρχεται αντιμέτωπος με διάφορα σημάδια της «αποσύνδεσης» των μεγαλύτερων αστέρων του με ορισμένα μέλη της ομάδας. Ο «άφαντος» CR7 στον καθοριστικό αγώνα εναντίον της Γιουβέντους, και στην συνέχεια οι υπερβολικοί πανηγυρισμοί του στα γκολ του, στον ασήμαντο αγώνα εναντίον της Εσπανιόλ, μοιάζουν ως ένα τσιγάρο δίπλα σε ένα βαρέλι με βενζίνη. Η θερμοκρασία θα αγγίξει το μέγιστο στην Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.