News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Γήπεδο αντάξιο της ιστορίας της (video)

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ένα νέο βίντεο που αποκαλύπτει σημαντικές λεπτομέρειες του νέου γηπέδου που κατασκευάζει ανέβασε η Μίλαν στο επίσημο κανάλι της. 

Χρήματα στην ομάδα δεν μπαίνουν αλλά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σχεδιάζει τη κατασκευή νέου γηπέδου για τη Μίλαν.

Σε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο διάρκειας ενάμιση λεπτού το οποίο αναδεικνύεται η μοναδικότητα και ηομορφιά του νέου «σπιτιού» και δίνεται φως στα μεγαλεπήβολα σχέδια του Ιταλού μεγαλοεπιχειρηματία. 

Το νέο γήπεδο θα είναι χωρητικότητας 48.000 θεατών, ενώ το ύψος του δεν θα ξεπερνά τα 30 μέτρα, δηλαδή θα είναι το μισό από το «Σαν Σίρο». Παράλληλα θα χρησιμοποιηθούν ειδικά υλικά στην κατασκευή του, που θα μειώνουν το θόρυβο που θα «παράγεται» και θα είναι πολύ φιλικό προς το περιβάλλον. 

Βέβαια η εικόνα της χαμηλής δυναμικότητας τωρινής ομάδας να κάνει ποδαρικό στο καινούργιο γήπεδο προκαλεί… τρόμο στους φιλάθλους των «ροσονέρι» αλλά ο «Καβαλιέρε» φαίνεται να έχει άλλη άποψη για την ποιότητα του ρόστερ. 

Εάν πάντως ολοκληρωθεί το πρότζεκτ αναμένεται να εκτοξεύσει τους Μιλανέζους (συνέβη με τη Γιουβέντους)και να δώσει πίσω ένα μέρος από τη χαμένη αίγλη του παρελθόντος στο σύλλογο.

sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.