News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δύο για το κενό του…

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Δύο για το κενό του… Ειλημμένη η απόφαση για απόκτηση δύο στόπερ μετά την επικείμενη φυγή του Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό. Τι «παίζει» με Κλεμάν και Γουίλσον. Οι άλλες θέσεις που θα ενισχυθούν οι «πράσινοι».

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ θα αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν, καθώς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο Κροάτης αμυντικός θα ενισχύσει τους «πράσινους» κανονικά στα play offs (είναι τιμωρημένος για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου), αλλά ήδη θα τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο που είχαν έτοιμο στην ομάδα για την αντικατάστασή του.

Αυτό προβλέπει την απόκτηση όχι ενός, αλλά δύο στόπερ. Ο πρώτος θα προορίζεται ξεκάθαρα για βασικός, θα είναι έμπειρος και θα αποτελέσει την «κολώνα» της άμυνας, με το μπάτζετ που θα διατεθεί γι’ αυτή τη μεταγραφή να είναι στα επίπεδα της πρότασης στον «Σίφο», ήτοι περίπου 500.000 ευρώ ετησίως. Στη Γαλλία αναφέρθηκε το όνομα του 31χρονου Ζερεμί Κλεμάν, ωστόσο έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με η Σεντ Ετιέν και το κασέ του αγγίζει τις 900.000 ευρώ. Ο δεύτερος αμυντικός που θα αποκτηθεί θα είναι ένας αριστεροπόδαρος στόπερ, που θα αποτελεί ένα καλό συμπλήρωμα για τα μετόπισθεν αλλά όχι αντίστοιχο όνομα με τον πρώτο. Στη λίστα του «τριφυλλιού» βρίσκεται ο Ντάνι Γουίλσον της Χαρτς, αλλά αναζητούνται και καλύτερες περιπτώσεις.

Ο Λανγκ και οι άλλοι…

Ασφαλώς στον Παναθηναϊκό δεν περιορίζονται μόνο στις κινήσεις για την ενίσχυση της άμυνας. Πέραν του Νίκου Καλτσά που έχει ήδη αποκτηθεί, θα γίνουν άλλες τέσσερις προσθήκες. Για τη θέση του δεξιού μπακ προτεραιότητα αποτελεί ο Μίχαελ Λανγκ και οι «πράσινοι» θέλουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν μια σαφή εικόνα για τις προθέσεις του 24χρονου Ελβετού, που μένει ελεύθερος, ενώ υπάρχουν και εναλλακτικές. Ο Παναθηναϊκός θα διαθέσει ένα καλό ποσό για να πάρει έναν αμυντικό χαφ κλάσης, ενώ στόχος είναι να γίνει προσθήκη ενός αριστεροπόδαρου μέσου κι ενός σέντερ φορ περιοχής. 


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.