News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ράμος δεν θα αφήσει τον Πέρεθ, να τον απαξιώσει όπως τον Κασίγιας.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ο αμυντικός δεν θα επιτρέψει καμία έλλειψη σεβασμού απ'τον πρόεδρο. Φυσικά, τα πάντα μπορούν να διορθωθούν απ'τη μια μέρα στην άλλη, όπως συνέβη και με τον Ρονάλντο, όταν υπέγραψε το ηγεμονικό του συμβόλαιο.


Η Ρεάλ έχει τον εχθρό στο σπίτι. Η αρνητικότητα που διακατέχει την ομάδα τα τελευταία χρόνια, πηγάζει απ’τον ίδιο τον σύλλογο. Ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος της που επέτρεψε την δημιουργία ενός εμφυλίου πολέμου, μην αποτρέποντας να δημιουργηθεί όλη εκείνη η ένταση την εποχή του Μουρίνιο. Επίσης είναι αυτός, που έχει δημιουργήσει ένα κενό με τους βαρέων βαρών των αποδυτηρίων. Ο Πέρεθ άσκησε κριτική στους Κριστιάνο, Ίκερ, Ράμος, μια κριτική που έφτασε σ'αυτούς, γιατί κυκλοφορεί στα φόρουμ, εκεί όπου ξέρει ότι αυτό που λέει γι'αυτούς, θα το μάθουν.

Η σχέση με τον Ίκερ ήταν πάντα δύσκολη. Απ’όταν τον συνάντησε για πρώτη φορά, στο Βέλγιο το 2000, όταν ο Πέρεθ βρέθηκε εκεί στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία της Ρεάλ το καλοκαίρι του 2000 κι ο Ίκερ για το Γιούρο των Κάτω Χωρών, ως 3ος τερματοφύλακας της εθνικής Ισπανίας. «Αυτό το παιδί δεν μπορεί να’ναι ο τερματοφύλακας της Ρεάλ» είπε στον κύκλο του, με το που είδε τον Ίκερ. Αυτό το παιδί ήταν ήδη βασικό με την Ρεάλ και είχε κερδίσει το 8ο Champions League. Ωστόσο με το που ανέλαβε πρόεδρος ο Πέρεθ, προσπάθησε να τον τελειώσει απ’την Ρεάλ, αλλά χωρίς επιτυχία, παρά το ότι έκανε βασικό τον Cesar και το ότι προσπάθησε να αποκτήσει τον Μπουφόν.


Ήταν ο Μουρίνιο, χρόνια αργότερα, που ανέλαβε να τελειώσει τη δουλειά που ξεκίνησε ο Πέρεθ. Όταν ο Πορτογάλος προπονητής απαξίωσε τον Ίκερ, ο πρόεδρος ποτέ δεν εμφανίστηκε ποτέ για να τον υπερασπιστεί δημοσίως. Η απομάκρυνση του Ίκερ, μπορεί να συμβεί το καλοκαίρι κι ο Πέρεθ να πετύχει τον σκοπό του μετά από 15 χρόνια. Με τον Ραούλ του πήρε 10. Όπως συνέβη με τον Ραούλ, έτσι κι ο Ίκερ θα πρέπει να πάρει -πάμε, θα του το πληρώσει η Μαδρίτη- το υπόλοιπο του συμβολαίου του για να φύγει.

Και με τον Κριστιάνο θα συμβεί το ίδιο. Ο Πορτογάλος πέτυχε την αύξηση στο συμβόλαιο του. Απ’την μέρα που είπε εκείνο το «Είμαι λυπημένος», ο πρόεδρος πήρε αυτό το επίθετο ως μότο για τον παίκτη απ'τη Madeira. Και τον αποκαλεί ακόμα έτσι. Ο Κριστιάνο πέτυχε το δικό του και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Φυσικά, από’κείνη την μέρα, του έμενε μια μέρα λιγότερο στη Μαδρίτη κι ο Πέρεθ περιμένει τη σειρά του για να σφραγίσει την αποχώρηση του Πορτογάλου. Ποτέ δεν τον εκτίμησε ιδιαίτερα γιατί ήταν επιλογή του Ραμόν Καλντερόν. Κι ο Κριστιάνο το ξέρει. Και ίσως, ίσως, ακόμα δεν είναι σίγουρο, αλλά μπορεί να γίνει, το καλοκαίρι ο Κριστιάνο να αποχωρήσει μαζί με τον Ίκερ.

Στο μεταξύ ο Ράμος ζει τον δικό του ψυχρό πόλεμο με τον πρόεδρο. Η σχέση τους πηγαίνει προς το χειρότερο. Ο Πέρεθ κριτικάρει συστηματικά τον Σεβιγιάνο σ'όλα τα πηγαδάκια. Μετά τον αποκλεισμό απ’την Ατλέτικο στο κύπελλο, ο Πέρεθ ακούστηκε στα επίσημα να κατηγορεί τον Jose Merce: «Πολύ καλός ο φίλος σου, κατάφερε ήδη να μας αποκλείσει η Ατλέτικο». Αυτό  είναι που λένε πολλοί αυτόπτες μάρτυρες ότι είπε ο Πέρεθ στον τραγουδιστή φίλο του, ο οποίος είχε παίξει σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του Ράμος το καλοκαίρι του 2005, αναφερόμενος στον Ράμος, γνωρίζοντας ότι η κριτική θα έφτανε σ'αυτόν, όπως όλες που κάνει στις "ποδοσφαιρικές" του συζητήσεις, στις οποίες δεν αφήνει κανέναν χωρίς κριτική, και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές του.

Η υπόθεση της ανανέωσης του παίκτη έχει παγώσει. Το συμβόλαιο λήγει το 17 κι αν δεν ανανεώσει ως τότε, ο Ράμος θα αποχωρήσει ελεύθερος.  Στο μεταξύ, ο παίκτης δεν θα επιτρέψει καμία έλλειψη σεβασμού απ'τον πρόεδρο και δεν θα ανεχθεί να προσπαθήσει να τον απαξιώσει όπως τον Κασίγιας. Τα πάντα μπορούν να διορθωθούν απ'τη μια μέρα στην άλλη, όπως συνέβη και με τον Ρονάλντο, όταν υπέγραψε το ηγεμονικό του συμβόλαιο. Επίσης είναι πιθανόν, επειδή ο Πέρεθ διορθώνει τα πάντα με χρήμα... της Μαδρίτης. Αλλά η περίπτωση δεν είναι παρόμοια. Εκτός απ'την έμφαση στις περιπτώσεις των λαθών του Ράμος, ένοχος για τον πρόεδρο για όλες της ήττες της Μαδρίτης, ο Πέρεθ θέλει να απαξιώσει επίσης τον Ρενέ, αδερφό και μάνατζερ του Σέρχιο.

Οι Ράμος δεν αγχώνονται. Καθόλου. Όσο κι αν προσπαθεί ο Φλορεντίνο, το γκολ στο 93 στον τελικό της Λισαβόνας(δεν έχει περάσει ούτε ένα χρόνος που η Μαδρίτη κατέκτησε το 10ο χάρη στον Ράμος!), βαραίνει περισσότερο απ'όλες τις διαρροές του και τις άξεστες καμπάνιες του για ν'απαξιώσει τον παίκτη απ'το Camas. Έτσι είναι αυτό!
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.