News Update :

powered by Agones.gr - livescore

ΠΑΟΚ: Φέρνει τεχνικό διευθυντή ο Αγγελίδης

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Τον διάδοχο του Ζήση Βρύζα έχει αναλάβει να βρει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ξένος και έμπειρος θα είναι ο εκλεκτός. 

Με την αποχώρηση του Ζήση Βρύζα να είναι οριστική, στον ΠΑΟΚ ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αντικατάστασής του, με τον πρόεδρο του συλλόγου να αναζητά τον εκλεκτό για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Οι ενδιαφερόμενοι, μάλιστα, είναι ήδη αρκετοί, όμως τα κριτήρια είναι συγκεκριμένα, με αποτέλεσμα να κόβονται από την αρχή κάποια από τα ονόματα.

Συγκεκριμένα, ο νέος τεχνικός διευθυντής, θα πρέπει να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, που θα εξασφαλίζει την μακροπρόθεσμη συνεργασία και την ανάπτυξη ενός πλάνου που θα φέρει αποτελέσματα για τον «δικέφαλο του Βορρά». Ο εκλεκτός, όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ της εφημερίδας «GoalNews», δεν θα είναι από την Θεσσαλονίκη και κατά προτίμηση, θα προέρχεται από το εξωτερικό. 

Τέλος, πολύ σημαντικό κομμάτι είναι και η εμπειρία. Στον ΠΑΟΚ, δεν θέλουν για κανένα λόγο να... ρισκάρουν και να μπουν σε διαδικασίες πειραματισμών, οπότε σκοπεύουν να δώσουν το χρίσμα σε κάποιον με προϋπηρεσία και «γαλόνια». Αυτό σημαίνει πως ονόματα όπως αυτά των Βούκιτς και Κοντρέρας που ακούστηκαν, αυτή τη στιγμή και με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν απασχολούν. 
gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.