News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Προβάδισμα ο Ροντρίγκες, «ζεστός» ο Λέτο

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Προβάδισμα ο Ροντρίγκες, «ζεστός» ο Λέτο Φουλάρει για στόπερ ο Παναθηναϊκός. Πρώτη επιλογή ο Ροντρίγκες, ενώ κρίνονται υψηλές οι απαιτήσεις του Στάνκοβιτς. Επιστρέφει ο Μαρινάκης. Θέλει να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα ο Λέτο.

Ο Παναθηναϊκός σπατάλησε την Πέμπτη την ευκαιρία να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή και να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη θέση, γνωρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει χάσει από τον ΠΑΣ και ότι ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανιώνιο και αυτό οφείλεται αρκετά και στην άμυνα του.

Η εικόνα που παρουσίασαν οι «πράσινοι» στα μετόπισθεν αναγκάζει τους ανθρώπους της ομάδας να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός στόπερ και συνεχίζουν το ψάξιμο για να πάρουν έναν ποδοσφαιριστή, που θα έχει τα προσόντα για να ηγηθεί στην άμυνα.
Χθες συναντήθηκαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Γιάννης Αλαφούζος, Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε από την πλευρά του ότι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις τον Ιανουάριο για να καλυφθούν τα κενά και να «χτυπήσει» η ομάδα το πρωτάθλημα.

Γίνονται προσπάθειες ώστε να έχει στη διάθεση του το συντομότερο δυνατόν ο 41χρονος τεχνικός τον στόπερ. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Ροντρίγκες της Βερόνα, αλλά το γεγονός ότι έχει πάρει παιχνίδια στα πόδια του τον τελευταίο καιρό, μειώνει τις πιθανότητες να αποκτηθεί. Ο Στάνκοβιτς κρίνεται «αλμυρός», ενώ ο Λεωνίδας Βόκολος θα δει σήμερα την αναμέτρηση της Νουμάνθια με τη Λούνγκο, έχοντας στραμμένο το βλέμμα του πάνω στον Χουάνμα.

Φημολογείται ότι στον Παναθηναϊκό τσεκάρουν τον δεξιό μπακ της Κέρκυρας, Γκόμες, αλλά πρόκειται για φιλολογικό ενδιαφέρον τη δεδομένη στιγμή.

Θεωρείται δύσκολο να αποκτηθεί και επιθετικός. Δεν έχει εγκαταλειφθεί η συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι τρίτη προτεραιότητα. Πρώτη είναι ο στόπερ και δεύτερη ο δεξιός μπακ. Μάλιστα για αυτή τη θέση δεν θα γίνει κάποια μεταγραφή. Θα επιστρέψει ο Νίκος Μαρινάκης, που έχει δοθεί δανεικός στη Νίκη Βόλου.

Είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα με τη μορφή δανεισμού ο Σπύρος Ρισβάνης, καθώς δεν παίζει αρκετά φέτος.

Θέλει ο Λέτο

Στην υπόθεση Λέτο κρατούν χαμηλούς τόνους στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι είναι ένας ξεχωριστός παίκτης για τον σύλλογο. Πάντως, ο Αργεντινός, που αγωνίζεται στην Κατάνια, θέλει να επιστρέψει και ίσως να υπάρξει επαφή μετά τις γιορτές. 


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.