News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα Μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα ασχοληθούν στον ΠΑΟΚ πιο «ζεστά» με την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, αφού εκείνο που προέχει είναι η ομάδα να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας το 2015.

Πρώτα ο Λεβαδειακός, μετά η ενίσχυση. Έτσι αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ τα θέματα που αφορούν τις μεταγραφές που επρόκειτο να γίνουν τον Γενάρη.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» τονίζουν ότι προέχει ο αγώνας στη Λειβαδιά, αφού όλοι θέλουν η ομάδα να ολοκληρώσει ως πρωτοπόρα το πρώτο μισό της σεζόν.

Οι εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένονται από τη Δευτέρα και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα μεταγραφικά ζητήματα.

Μάλιστα, κάποιοι θεωρούν ότι τελικά οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν για περισσότερες από τις τρεις προσθήκες τον Γενάρη (πέρα από στόπερ, μέσο και ακραίο φορ).

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση παίζουν και οι υποθέσεις του Κατσικά, του Τζανδάρη (που δεν έχουν υπογράψει τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους) και του Γλύκο (που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ).

Από την πλευρά του, ο Ζήσης Βρύζας φέρεται να έχει καταθέσει τη λίστα με τους υποψήφιους στόχους που θα απασχολήσουν στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει την τελική απόφαση. 


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.