News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ντακόλ ή Μάνταλος;

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για τον αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή, ωστόσο ακόμα δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του Μάνταλου, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Άξιος αντικαταστάτης του ο Ντακόλ, με τον Δέλλα να αποφασίζει την τελευταία στιγμή.


Ο διεθνής μέσος του Δικεφάλου κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στο φιλικ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο στη χθεσινή προπόνηση ο Δέλλας χρησιμοποίησε στη θέση του τον Ντακόλ, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Μάνταλος μπορεί να βγάλει ολόκληρο 90λεπτό.


Σε κάθε περίπτωση βέβαια τα χέρια του Κολοσσού δεν είναι δεμένα, καθώς διαθέτει τις επιλογές που χρειάζεται, ώστε ο Μάνταλος να μείνει στον πάγκο και να μην κινδυνεύσει, σε περίπτωση που δεν είναι απολύτως έτοιμος να αγωνιστεί.


Όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του για το ματς της Κυριακής θα είναι ο Ντακόλ, ο οποίος μάλιστα δείχνει ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση εάν αναλογιστεί κανείς ότι σκόραρε τόσο στο ματς κόντρα στον Αχαρναϊκό, όσο και με τον Παναθηναϊκό.


Σε αυτή την περίπτωση η επίθεση της ΑΕΚ θα αποτελείται από τους Πλατέλλα και Μπαρμπόσα στα φτερά, τον Ντακόλ 10άρι και μοναδικό προωθημένο τον Αραβίδη.


Μάλιστα, ο Δέλλας έριξε αρκετό βάρος στα τελειώματα των φάσεων και τη δημιουργία γκολ, καθώς θέλει η ομάδα του να σκοράρει εύκολα και γρήγορα στην Πάτρα, ώστε να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.


aek1924.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.