News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Βίτορ: «Μακάρι να σκοράρω στο Φάληρο»

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Βίτορ: «Μακάρι να σκοράρω στο Φάληρο» Την ελπίδα να σκοράρει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να αποδράσει με ένα σπουδαίο «διπλό» εξέφρασε ο Μιγκέλ Βίτορ, μιλώντας στη SportDay.

Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΟΚ για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και στην περίπτωση του Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία η ομάδα να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος τα Χριστούγεννα και εκείνος θα ήθελε αυτό να συμβεί με ένα γκολ του στο φαληρικό γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος στόπερ στη SportDay

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει νικητής από το παγωμένο Μπορίσοφ. Πώς έζησες αυτό το παιχνίδι;

«Γνωρίζαμε ότι θα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ υπήρχε κι η ιδιαιτερότητα των περίεργων (για τα ελληνικά δεδομένα) καιρικών συνθηκών, αφού κι ο αγωνιστικός χώρος αλλά και το πολύ κρύο ήταν πρόβλημα τόσο για εμάς όσο και για τον αντίπαλο. Επίσης γνωρίζαμε ότι αυτή η ομάδα είναι καλύτερη στην έδρα της. Αλλωστε η Γκινγκάμπ δεν κέρδισε στη Λευκορωσία... Ομως πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε τον έλεγχό του και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κυρίως το παιχνίδι μας, είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε κι αξίζαμε αυτή τη νίκη».

Μήπως περισσότερο σημαντικό από τη νίκη ήταν ότι κρατάτε πλέον την ευρωπαϊκή τύχη στα χέρια σας;

«Το ιδανικό σενάριο για εμάς θα ήταν στο τελευταίο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ στην Τούμπα να μην χρειαζόμασταν κάποιο αποτέλεσμα και να είχαμε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση. Ομως πλέον πρέπει να κερδίσουμε τους Γάλλους και πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση για κάτι τέτοιο. Παίζουμε, άλλωστε και στην έδρα μας και πλέον όλα εξαρτώνται από εμάς. Η πρόκριση είναι στα δικά μας χέρια και πρέπει να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση».

Σου προκαλεί έκπληξη η πορεία της ομάδας, που βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της και στην κορυφή του πρωταθλήματος;

«Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν γνωστό ότι στην ομάδα είχαν γίνει πολλές αλλαγές. Εφυγαν αρκετοί παίκτες, ήρθαν άλλοι… Πάντα με τόσες αλλαγές σε ένα σύνολο, δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις γρήγορα την ομάδα που επιθυμείς. Αποδεικνύεται, όμως, στην πορεία ότι εμείς καταφέραμε αυτό να φανεί εύκολο, ενώ δεν είναι. Θέλω να σημειώσω κι ότι ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Είμαστε μια νεανική ομάδα, πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την πρωτιά αυτή και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

Θέλω κι ένα σχόλιο για τους δύο αγώνες, εντός συνόρων, που έρχονται, με Πανθρακικό κι Ολυμπιακό.

«Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια. Και τα δύο… Ειδικά, όμως αυτό με τον Ολυμπιακό, που είναι δεύτερος στη βαθμολογία και μας ακολουθεί, είναι πολύ κρίσιμο. Αν καταφέρουμε να κάνουμε Χριστούγεννα στην κορυφή, τότε θα μπορούμε να κάνουμε σκέψεις σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Δεν είσαι απλά ένας πολύ καλός στόπερ… Είσαι κι ένας παίκτης που ψάχνεται για το γκολ από «στημένες» φάσεις. Τι φταίει που φέτος, σε σχέση με πέρυσι και δεν σκόραρες ακόμη; Πέρυσι στα πρώτα 14 ματς (όπως έχεις παίξει μέχρι σήμερα, στην τρέχουσα σεζόν) είχες βρει πέντε φορές δίχτυα…

«Πέρυσι είχα καταφέρει να πετύχω κάποια γκολ. Το προσπαθώ και φέτος, αλλά φαίνεται ότι κάτι λείπει. Δεν ξέρω αν αυτό που λείπει είναι η τύχη ή χρειάζεται να κάνω μεγαλύτερη προσπάθεια. Εγώ θα προσπαθήσω να σκοράρω και μακάρι αυτό να συμβεί στο επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι όταν θα σκοράρω το πρώτο, μετά τα υπόλοιπα θα έρθουν με πιο απλό κι εύκολο τρόπο».

Στο Μπορίσοφ δεν κατάφερες να σκοράρεις, αν και βρέθηκες κοντά στο γκολ, μόλις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Μήπως θα το πετύχεις στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

«Μακάρι να σκοράρω εκεί. Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι για μένα να σκοράρω στο Φάληρο».


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.