News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τώρα περιμένει τα… γκολ

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τώρα περιμένει τα… γκολΜεταγραφές τέλος για τον ΑΡΗ με τελευταίο τον Μάουρο Πόι. Παρότι το τελευταίο δεκαήμερο οι κίτρινοι επιδίωξαν να αποκτήσουν 4-5 έμπειρους και με παραστάσεις από Σούπερ Λιγκ παίκτες, έμειναν μόνο με τον αργεντινό.


Θυμίζουμε ότι επαφές και συζητήσεις έγιναν με τους Σφακιανάκη, Βάλλα, Φραγκουλάκη, Κοιλιάρα, Σιαλμά, Ζαχαράκη, Χασελμπάινκ, Γόγολο (με αυτόν είχε συμφωνήσει ο Γαλανός) αλλά τελικά για διάφορους λόγους δεν αποκτήθηκε κανείς. Αντι΄ αυτού στο ρόστερ προστέθηκαν μικρότερης εμβέλειας ονόματα δίχως παρουσία στη Σούπερ Λιγκ, αλλά με γνώση των χαμηλότερων κατηγοριών όπως οι Προβατίδης, Ατματσίδης, Μάριος Παπαδόπουλος, συν φυσικά τον Πόι.

Όλοι τους παίζουν από την μέση και μπροστά αφού εκεί εντοπίστηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα και ελπίζεται ότι η προσθήκη τους θα κάνει τον ΑΡΗ πιο αποτελεσματικό στο γκολ και θα τον βοηθήσει να καθαρίζει πιο εύκολα τα παιχνίδια. Αλλωστε τον Ιανουάριο, μπροστά θα προστεθεί και ο Γκαέλ Νλουντούλου.

Από εδώ και πέρα, στα δέκα παιχνίδια που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δώσουν οι κίτρινοι ως τον Ιανουάριο, θα πορευτούν με αυτό το ρόστερ και με την υποχρέωση να μην υπάρξουν άλλες απώλειες ώστε με τις προσθήκες Σανιά, Νλουντούλου και όποιων άλλων αποκτηθούν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να υλοποιηθεί ο αδιαπραγμάτευτος στόχος της ανόδου.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.