News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι πρώτες σκέψεις του Αναστασίου

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Οι πρώτες σκέψεις του Αναστασίου Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει τους παίκτες που θα συγκροτήσουν την 11άδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Εστορίλ για το Europa League.

Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει τους έντεκα παίκτες που θα παρατάξει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Εστορίλ παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει δείξει ούτε μια από τις σκέψεις του.

Από σήμερα ο προπονητής του τριφυλλιού θα μεταφέρει στους παίκτες τα πάντα για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας.

Το σκάουτινγκ έχει δείξει, ότι πρόκειται για ομάδα , που πιέζει ψηλά και αφήνει χώρους στην άμυνά της, που είναι ευάλωτη.

Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και ο Ελληνας τεχνικός με παίκτες που θα είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός. Με ένα σχήμα, που θα μοιάζει πιο πολύ με 4-2-3-1.

Υπάρχουν θέσεις στην ενδεκάδα, που είναι ανοιχτές καθώς και κάποιοι που έχουν βέβαια την παρουσία τους στο αρχικό σχήμα.

Οι Νάνο, Σίλντενφελντ, Λαγό, Πράνιτς, Ζέκα και Ντίνας φαίνεται, ότι έχουν το προβάδισμα για το αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια ο Κοτσόλης φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες έναντι του Στιλ λόγω εμπειρίας ενώ πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στην ενδεκάδα είτε σαν δεξί μπακ, είτε σαν στόπερ έχει ο Τριανταφυλλόπουλος

Ο Τάσος Λαγός σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά σε πορτογαλικό έδαφος και να παίξει αύριο.

Στην χθεσινή προπόνηση έγινε και διπλό, αλλά συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν, πρώτα διότι έπαιξαν 9 εναντίον 9 και δεύτερον διότι σε αυτό δεν συμμετείχαν εκτός από τον Λαγό, που έκανε ατομικό πρόγραμμα και οι Πράνιτς, Μπούρμπος, που έκαναν αποφόρτιση.


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.