News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το ευχαριστώ του Μίτσελ

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20140919/low/2014091900868_160586420.jpgΤα χαμογελαστά πρόσωπα των «ερυθρόλευκων» στο Καραϊσκάκη, στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, φανερώνουν πως η ικανοποίηση και η ευφορία όλων στο μεγάλο λιμάνι καλά κρατεί, δύο μέρες μετά τον θρίαμβο επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Μίτσελ και οι παίκτες του είχαν κάθε λόγο να είναι (ακόμα) στον... έβδομο ουρανό, καθώς η ομάδα του Πειραιά έκανε το μεγάλο «μπαμ» στην πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διοργάνωσης. Ο Μίτσελ μίλησε στους «ερυθρόλευκους» πριν από την έναρξη της προπόνησης και είχε μόνο καλά λόγια να πει για την απόδοση που είχαν κόντρα στους πρωταθλητές Ισπανίας.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την εμφάνιση που κάνατε. Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια. Η ομάδα μας πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη, κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι μια μεγάλη νίκη για τον σύλλογο και είμαι υπερήφανος για σας. Δώσατε το 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας και βλέπετε πως με τη δουλειά όλα γίνονται» ήταν τα πρώτα λόγια του Μίτσελ.

Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να... προσγειώσει την ομάδα του εν όψει των αγώνων που ακολουθούν και γι' αυτό άλλωστε είπε στους παίκτες: «Η νίκη μας ήταν τεράστια, αλλά το παιχνίδι με την Ατλέτικο ανήκει στο παρελθόν. Θέλω να θυμάστε ότι καμιά ομάδα δεν προκρίθηκε πετυχαίνοντας μια νίκη σε όμιλο. Υπάρχουν πέντε ματς ακόμα. Πρώτα απ' όλα όμως υπάρχει το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Βέροια. Θέλω να δείξετε προσοχή και συγκέντρωση στο ματς για να πάρουμε τη νίκη. Η Βέροια έχει δείξει καλά στοιχεία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Κάνει αλλαγές με Βέροια
Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στο αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Βέροια. Οι "ερυθρόλευκοι" θα φιλοξενήσουν στο Καραϊσκάκη την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας προφανή στόχο τη νίκη κόντρα στη "βασίλισσα" του Βορρά.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας ετοιμάζει αρκετές αλλαγές για τον αγώνα πρωταθλήματος προκειμένου να ξεκουράσει και παίκτες που έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Ντοσεβί και ο Σαλίνο είναι εκτός αγώνα, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ για την αυριανή αναμέτρηση.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Ντομίνγκες, που είχε μικροενοχλήσεις στο γόνατο από μια κλωτσιά που δέχθηκε στο ματς με την Ατλέτικο, θα φανεί στη σημερινή προπόνηση αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα απέναντι στη Βέροια.


sentragoal.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.