News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η επιστροφή στις glory days

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20140723/low/liveblog_LARGE_t_1301_106322280.JPGΗ άκρως πειστική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Λιέγη και η ευρωπαϊκή επιστροφή του μετά από έναν χρόνο απουσίας (και δη στην ιστορική του έδρα), δημιούργησαν από νωρίς χθες το πρωί... ουρές άλλων εποχών έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Λεωφόρου, οδηγώντας χθες το απόγευμα σε sold out των εισιτηρίων της μεγάλης ρεβάνς με τη Σταντάρ!

Οι... glory days του λαμπερού ευρωπαϊκού παρελθόντος επιστρέφουν το βράδυ της Τρίτης για το «τριφύλλι», που θα υποδεχθεί τους Βέλγους σε ένα κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο θα δώσει το επιπλέον «καύσιμο» που χρειάζονται οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου στη μάχη για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Χθες το απόγευμα η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε και μέσω επίσημης ανακοίνωσης την εξάντληση των εισιτηρίων, υπογραμμίζοντας πως «...πλέον, κάποια εναπομείναντα εισιτήρια για τις θύρες 7, 13 και 14 υπάρχουν μόνο στους συνδέσμους του Παναθηναϊκού σε Θύρα 13 και ΠΑΛΕΦΙΠ, απ' όπου και μπορεί όποιος θέλει να προμηθευτεί. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεργασία τους και λυπούμαστε για όσους δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν».

Αυτή τη στήριξη του κόσμου του «τριφυλλιού» περιμένει με ανυπομονησία να δώσει «φτερά» στους παίκτες του Παναθηναϊκού κι ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στη βελγική «voetbalkrant». «Θα είναι πολύ δύσκολο για τη Σταντάρ να παίξει στο γήπεδό μας, το πλήθος είναι δίπλα μας, είναι κοντά στις γραμμές του γηπέδου, μοιάζει σαν είναι ο 12ος παίκτης μέσα σ' αυτό και αυτό θα συμβεί και στη ρεβάνς» είπε χαρακτηριστικά ο ομογενής επιθετικός και πρόσθεσε για την προσωπική του απόδοση: «Λυπήθηκα που δεν σκόραρα, διότι ειδικά προς το τέλος του ματς είχα δυο πολύ καλές ευκαιρίες».

«Τον ρυθμό μας στη Λεωφόρο»
Στη δυναμική της Λεωφόρου στάθηκε στις δηλώσεις του και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. «Η πρόκριση θα κριθεί από εμάς. Από τη δική μας απόδοση. Μέσα στη Λεωφόρο, με τον κόσμο δίπλα μας, μπορούμε να επιβάλλουμε ακόμα περισσότερο τον δικό μας ρυθμό και να σκοράρουμε τουλάχιστον ένα γκολ, αρκεί να έχουμε καλά τελειώματα στις φάσεις αυτή τη φορά» είπε ο 21χρονος αμυντικός και πρόσθεσε πως «...θα πρέπει όμως να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού το 0-0 είναι ένα πονηρό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να κάνουμε και πάλι τα πάντα για να μη δεχθούμε με τίποτα γκολ».

Από την πλευρά του ο Γκόρντον Σίλντεφελντ τόνισε πως «...μπορούσαμε να επιστρέψουμε με κάτι καλύτερο από το Βέλγιο. Είχαμε σημαντικές ευκαιρίες. Τώρα θα τους αντιμετωπίσουμε στο σπίτι μας. Είμαστε ένα βήμα μπροστά τους πλέον και ελπίζω πως θα τους κερδίσουμε στη Λεωφόρο».

Για δύο κινήσεις μετά τη Σταντάρ
Ο Μεχντί Αμπεΐντ αποθέωσε το βράδυ της Τετάρτης μέσω του Twitter την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Λιέγη, γράφοντας στους Μέντες, Ζέκα, Νάνο, Κλωναρίδη και Πέτριτς «...θαυμάσιο αποτέλεσμα απόψε. Ολοκληρώστε τη δουλειά στο σπίτι μας αδέρφια μου. Καλή τύχη». Οι «δεσμοί» ωστόσο, που έχει ακόμη με τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως δεν... αρκούν για να «ντυθεί» ξανά στα «πράσινα», αφού τα ρεπορτάζ των βρετανικών ΜΜΕ ανέφεραν χθες πως ο Αλαν Πάρντιου σκέφτεται πλέον να τον κρατήσει στη Νιούκαστλ.

Ως εκ τούτου, οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει να «βλέπουν» διακριτικά στο πλάνο τής επιπλέον ενίσχυσης και την προοπτική απόκτησης -εκτός από winger- κι ενός δημιουργικού χαφ που θα μπορεί να παίζει πίσω από τους φορ στον ρόμβο. Ολα αυτά βεβαίως θ' αρχίσουν να «τρέχουν» μετά τη ρεβάνς με τη Σταντάρ, αφού αυτή τη στιγμή η προσοχή όλων είναι επικεντρωμένη εκεί...


sentragoal.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.