News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ανησυχία στους ποδοσφαιριστές

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ανησυχία στους ποδοσφαιριστέςΟι εξελίξεις της χθεσινής μέρας και η προοπτική που διαγράφεται για την συμμετοχή τελικά της ομάδας στη Γ΄ Εθνική όπως ήταν φυσιολογικό να αγγίζει άμεσα τους ποδοσφαιριστές και έχει προκαλέσει  αναστάτωση στους κόλπους του ποδοσφαιρικού τμήματος που δέκα μέρες πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών κινδυνεύει να μείνει έωλο.


Οι ποδοσφαιριστές, μια μέρα μετά το πρώτο φιλικό με την Γιαβόρ παρακολουθούσαν σαστισμένοι τις εξελίξεις και αναζητούν κάποια επίσημη ενημέρωση που όμως δεν την έχουν από κανένα. Ο μόνος που προσπαθεί να τους κρατήσει όσο μπορεί πιο προσηλωμένους στο γήπεδο είναι ο Δημήτρης Καλαιτζίδης που και αυτός  βρίσκεται στην ίδια θέση.

Η αγωνία των παικτών πηγάζει από το γεγονός ότι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ομάδα και με δεδομένο ότι σχεδόν όλες οι ομάδες σε Σούπερ Λιγκ αλλά και Football League έχουν συμπληρώσει τα ρόστερ τους, τους φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση.


Ακόμη και η σκέψη παραμονής στη Γ΄ Εθνική, είναι κάτι που δεν μπορούν να το σκεφτούν αφού αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει ποιος είναι αυτός που θα… βγει μπροστά, θα αναλάβει το τμήμα, θα το χρηματοδοτήσει και θα προσπαθήσει να τους κρατήσει, εγγυώμενος τα συμβόλαιά τους.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.