News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αγωνία για Μέντες

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Αγωνία για Μέντες Διάταση στον προσαγωγό υπέστη ο Μέντες ντα Σίλβα κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ στη Λιέγη και είναι αμφίβολος για τον επαναληπτικό της Τρίτης.

Με ενοχλήσεις αποχώρησε ο Μέντες ντα Σίλβα από τον προχθεσινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ στη Λιέγη, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Όπως διαπιστώθηκε, ο Ολλανδός χαφ υπέστη διάταση στον προσαγωγό. Πρόκειται για ένα «περίεργο» σημείο, αφού απαιτείται προσοχή για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Η κατάσταση του 32χρονου παίκτη θα ξεκαθαρίσει στην σαββατιάτικη προπόνηση, αφού σήμερα οι «πράσινοι» έχουν ρεπό.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αναστασίου ελπίζει πως θα τον έχει στη διάθεσή του, αφού με την εμπειρία του προσδίδει ηρεμία και σιγουριά στη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού». Αν δεν τα καταφέρει ο Μέντες, τη θέση του θα πάρει ο Πράνιτς.

Εν τω μεταξύ, κατά την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε ο Ουασίμ Μπούι, ο οποίος εφόσον δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση και σε συνδυασμό με την ενδεχόμενη απουσία του Μέντες, τότε θα είναι στην αποστολή για τη ρεβάνς με τους Βέλγους. Να παίξει ως βασικός θεωρείται απίθανο.


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.