News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Περιμένει το «ναι» του Ρομπίνιο

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20140801/low/2014073000797_160328111.jpgΗ αγωνία αναφορικά με την υπόθεση Ρομπίνιο έχει φτάσει στο κατακόρυφο και ο Ολυμπιακός είναι σε διαδικασία αναμονής της απόφασης του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ της Μίλαν για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.



Το στοιχείο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στέλνει αισιόδοξα μηνύματα στον Πειραιά έχει να κάνει με το ότι ούτε στη διάρκεια της χθεσινής μέρας σημειώθηκε κάποια εξέλιξη με τον Βραζιλιάνο. Αυτό άλλωστε επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι", Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος ερωτηθείς σχετικά τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του ο Ρομπίνιο από ευρωπαϊκή ομάδα είναι του Ολυμπιακού και η επιθυμία του Βραζιλιάνου άσου είναι να παραμείνει στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Βέβαια από την άλλη πλευρά υπάρχουν και οι προτάσεις από Κατάρ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που προσφέρουν "τρελά" λεφτά στον Ρομπίνιο (αλλά και τη Μίλαν), όμως ο διεθνής άσος δεν θέλει να πάει σε ηλικία τριάντα ετών σε υποβαθμισμένο πρωτάθλημα.


Αυτή είναι μια σημαντική παράμετρος που λειτουργεί υπέρ των πρωταθλητών Ελλάδας καθώς κάθε μέρα που περνά, αυξάνονται οι πιθανότητες καταφατικής απάντησης του Βραζιλιάνου στην πρόταση των "ερυθρόλευκων". Ηταν επίσης θετική εξέλιξη για την ομάδα του Πειραιά η απόσυρση της Φλαμένγκο από τη διεκδίκηση του παίκτη, καθώς η βραζιλιάνικη ομάδα αδυνατούσε ν' ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του 30χρονου μεσοεπιθετικού. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο από το να περιμένει την απάντηση του διεθνούς άσου, με τους "ερυθρόλευκους" να εκτιμούν ότι κάθε μέρα που περνά αυξάνουν τις πιθανότητες να υλοποιήσουν την πολύ μεγάλη μεταγραφή του διεθνούς λατινοαμερικάνου άσου.
Πατάει Ελλάδα και ο Πουλίδο
Σε ό,τι αφορά τώρα τις εξελίξεις στο μέτωπο Πουλίδο, οι "ερυθρόλευκοι" απλά περιμένουν την άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, με τις πληροφορίες ν' αναφέρουν ότι ο Μεξικανός στράικερ θα είναι στη χώρα μας μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο 23χρονος επιθετικός θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις στου Ρέντη και ο Ολυμπιακός θα περιμένει τη δικαίωση του από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ώστε ν' αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο παίκτης με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.


Αντίο στους οπαδούς της Τίγκρες
Από τη στιγμή που ο Γέλεν Βόσεν παραμένει στο δυναμικό της Γκενκ, παραμένει ανοιχτό και το ενδεχόμενο απόκτησής του από τον Ολυμπιακό. Απαραίτητη πάντως προϋπόθεση για να φορέσει ο παίκτης τα ερυθρόλευκα είναι να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις η βελγική ομάδα. Η διοίκηση της Γκενκ έχει κάνει λόγο για εφτά εκατ. ευρώ προκειμένου να δώσει το "ΟΚ" στη μετακίνηση του Βόσεν, ωστόσο τα χρήματα αυτά κρίνονται υπερβολικά όχι μόνο απ' τον Ολυμπιακό, αλλά και από άλλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 26χρονο στράικερ.


«Παίζουν» δυνατά Ζόνας και Νιάνγκ
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Βαλένθια, Ζόνας, είναι από τις περιπτώσεις επιθετικών που εξετάζει ο Μίτσελ, όπως έγραψε σχετικά το «Goal» πριν από λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου. Είχαμε αναφερθεί στις πληροφορίες από την Ισπανία που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον 30χρονο άσο των «νυχτερίδων» και φαίνεται πως ο Μίτσελ εξετάζει με «θέρμη» την περίπτωση του Λατινοαμερικάνου στράικερ.


Ο Ζόνας, που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Βαλένθια, δεν υπολογίζεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο προπονητής του Ολυμπιακού τάσσεται υπέρ της συγκεκριμένης επιλογής. Σε ό,τι αφορά τώρα τον Νιάνγκ, ο 20χρονος στράικερ της Μίλαν παραμένει στις πρώτες θέσεις της λίστας του Ολυμπιακού και οι Πειραιώτες είναι σε συνεχείς επαφές με τη διοίκηση της Μίλαν και για τον νεαρό επιθετικό, έχοντας ως στόχο την απόκτησή του με δανεισμό και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του.


sentragoal.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.