News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Υπάρχει θέμα με Βίτορ...

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Βίτορ
Τα δύο περιστατικά με τους Τζαβέλλα και Βίτορ προκάλεσαν αναστάτωση στον ΠΑΟΚ λίγο πριν το ματς με την Ζίμπρου. Φαίνεται πως αυτό που αποτελεί πρόβλημα με την ομάδα είναι το τι συμβαίνει με τον Πορτογάλο αφού ο Ελληνας αμυντικός ζήτησε συγγνώμη για το επεισόδιο με τον Τζίολη.

Τα πράγματα με τον Βίτορ είναι πολύ πιο σοβαρά και για να αντιληφθεί κανείς ποια είναι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Πορτογάλου με τον ΠΑΟΚ, θα σας μεταφέρουμε τι έγινε την Δευτέρα (18/8). Στη διάρκεια μιας άσκησης, ο Αναστασιάδης ζητούσε από τους παίκτες να πηδάνε πάνω από τα εμπόδια και να σουτάρουν. Ο Βίτορ αντί να σουτάρει πλάσαρε επανειλημμένα και ο Αναστασιάδης του είπε:

"Με δουλεύεις; Άλλα ζητάω και άλλα κάνεις". Και ο Πορτογάλος απάντησε... "αυτά μπορώ, αυτά κάνω". Ο Αναστασιάδης του ζήτησε να φύγει από την προπόνηση και εκείνος ξέσπασε βρίζοντας και κλωτσώντας παπούτσια και πόρτες των αποδυτηρίων. Μάλιστα δεν σταματούσε ακόμη και στις προσπάθειες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να τον αγκαλιάσουν και να τον ηρεμήσουν.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αναστασιάδης φώναξε εκείνη την στιγμή; "Αυτά κάνατε και πέρυσι; Γι' αυτό ήσασταν έτσι;" τονίζοντας ξεκάθαρα την έλλειψη πειθαρχίας που υπήρχε την προηγούμενη περίοδο. Σε αντίθεση με τον Τζαβέλλα που την Τρίτη (19/8) ζήτησε συγγνώμη, ο Βίτορ όχι μόνο δεν έκανε το ίδιο αλλά υπέπεσε σε νέο παράπτωμα με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί από τον Αναστασιάδη στη διοίκηση για απολογία.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Έλληνας προπονητής θέλει να σφίξει τα λουριά στα αποδυτήρια και το θέμα είναι αν θα στηρίξει αυτή την επιλογή η διοίκηση καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχε μια πολύ πιο χαλαρή στάση στους παίκτες. Είναι φανερό ότι με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Βίτορ στην Τούμπα.


sport24.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.