News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Χοντρός «τζόγος» με Μανωλά

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20131128/low/2013112800652_158711213.jpgΤο θέμα της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά παραμένει στο προσκήνιο, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τον ελληνικό Τύπο, καθώς αγγλικές και ιταλικές εφημερίδες δίνουν ιδιαίτερο βάρος στις προσπάθειες της Αρσεναλ, της Γιουβέντους, αλλά και της Ρόμα να εντάξουν τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού στο δυναμικό τους.

Σε ό,τι αφορά τους «κανονιέρηδες», τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου αναφέρουν ότι οι Λονδρέζοι είναι σίγουροι για την απόκτηση του 23χρονου στόπερ. Μάλιστα επισημαίνουν πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει σύντομα στην Αρσεναλ. Βεβαίως, από την άλλη πλευρά θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν έχει βάση το ρεπορτάζ της «Daily mail», η πρόταση που έχει κάνει η ομάδα του Λονδίνου είναι 8 εκατ. ευρώ και με αυτή την προσφορά οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να παραχωρήσουν τον παίκτη.



Η Γιούβε και η Ρόμα
Εκτός από την Αρσεναλ, την υπόθεση Μανωλά παρακολουθούν από κοντά και η Γιουβέντους με τη Ρόμα. Στην Ιταλία έγραψαν χθες πως οι «μπιανκονέρι» έκαναν νέα πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Μανωλά, δίνοντας δύο εκατ. ευρώ για να πάρουν δανεικό τον παίκτη, βάζοντας και οψιόν αγοράς 10 εκατ. ευρώ. Μια πρόταση που μάλλον δεν έχει τύχη για την ομάδα του Τορίνο. Το νέο στοιχείο πάντως της περίπτωσης Μανωλά έχει να κάνει με τις πληροφορίες που θέλουν τη Ρόμα να ετοιμάζει νέα πρόταση για να εντάξει τον διεθνή κεντρικό αμυντικό στο δυναμικό της.

Ιταλικές πηγές αναφέρουν πως οι «τζιαλορόσι» είναι έτοιμοι να αποκτήσουν προβάδισμα σε ό,τι αφορά την απόκτηση του διεθνούς άσου, καθώς θα καταθέσουν προσφορά που θα είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οπως και να έχουν πάντως τα πράγματα, ο Μανωλάς παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού και αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν ικανοποιηθούν οικονομικά, τότε ο παίκτης θα παραμείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Φτάνει πρόταση και για Μανιάτη
Ενας ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ευρωπαϊκής ομάδας (και μάλιστα από καλό πρωτάθλημα, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι η Μπουντεσλίγκα) είναι ο Γιάννης Μανιάτης. Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η γερμανική ομάδα που δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς άσου του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει επίσημη πρόταση στους «ερυθρόλευκους». Στον Ολυμπιακό δεν έχουν αντίρρηση να συζητήσουν με κάποια ομάδα που θα κάνει μια δελεαστική προσφορά για τον Μανιάτη, αλλά το σίγουρο είναι πως για να φύγει ο παίκτης από τον Πειραιά θα πρέπει στα ταμεία των πρωταθλητών Ελλάδας να μπουν τουλάχιστον τρία εκατομμύρια ευρώ.

Το παλεύει ο Μήτρογλου!
Το ημερολόγιο δείχνει 20 Αυγούστου του 2014, η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της και ο Κώστας Μήτρογλου παραμένει στο δυναμικό της Φούλαμ. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι οι πιθανότητες επιστροφής του διεθνούς στράικερ στο μεγάλο λιμάνι αυξάνονται κάθε μέρα που περνά και πλησιάζουμε στο φινάλε του καλοκαιριού. Παρά λοιπόν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία περί έντονου ενδιαφέροντος της Λα Κορούνια για την απόκτηση του Μήτρογλου αλλά και τις επανειλημμένες προσπάθειες τουρκικών ομάδων να πάρουν τον 26χρονο φορ, ο διεθνής άσος παραμένει στη Φούλαμ και αυτή είναι εξέλιξη που βολεύει τα σχέδια του Ολυμπιακού για επιστροφή του παίκτη στον Πειραιά.

Το ότι η αγγλική ομάδα δεν πρόκειται να κρατήσει τον Μήτρογλου είναι δεδομένο και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Το θέμα όμως είναι αν η τακτική που ακολουθεί ο Ελληνας άσος, για να επιστρέψει στο λιμάνι, θ' αποδώσει καρπούς. Ο Μήτρογλου δείχνει πάντως με τον... τρόπο του στους ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου ότι επιθυμία του είναι να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σε ό,τι αφορά τους «ερυθρόλευκους», ασφαλώς και θέλουν να γυρίσει ο Μήτρογλου στον Πειραιά, όχι όμως με τα λεφτά που ζητούσε η αγγλική ομάδα. Το μόνο που μπορεί να κάνουν οι πρωταθλητές Ελλάδος την παρούσα φάση είναι να περιμένουν, ευελπιστώντας πως τελικά θα επιτευχθεί ο στόχος για επιστροφή του διεθνούς άσου.

Τέλη Αυγούστου η απόφαση
Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αλαν Πουλίδο και στο μεγάλο λιμάνι αισιοδοξούν ότι σύντομα το σίριαλ με τον Μεξικανό επιθετικό θα φτάσει στο τέλος του. Ο διεθνής στράικερ έχει καταφύγει στη μεξικανική δικαιοσύνη για ν' αποδείξει πως το συμβόλαιο που παρουσιάζει η Τίγκρες είναι πλαστογραφημένο, ζητώντας βέβαια να επιβεβαιωθεί και δικαστικά πως είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι η απόφαση θα βγει στα τέλη του μήνα και θα είναι αυτή που θέλει ο παίκτης αλλά και ο Ολυμπιακός.


sentragoal.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.