News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Νέα κόντρα ΕΠΟ με Παναθηναϊκό

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Νέα κόντρα ΕΠΟ με Παναθηναϊκό
Μπορεί στο ξεκίνημα του καλοκαιριού και την περίοδο που επρόκειτο να λάβουν την αδειοδότηση οι «πράσινοι» να φαινόταν ότι γίνεται... ανακωχή στον «πόλεμο» που υπήρχε με την Ομοσπονδία, το τελευταίο όμως διάστημα έχει ξεκινήσει μία νέα κόντρα.


Πρώτα ήταν η διαρροή του Τριφυλλιού για τον Σπάθα, γεγονός που προκάλεσε ούτως ή άλλως εκνευρισμό στην ΕΠΟ κι έπειτα ότι στη σχηματισθείσα δικογραφία εναντίον των συμβούλων της Ομοσπονδίας υπάρχει και η μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει ο Βασίλης Κωνσταντίνου κατά δέκα διαιτητών!


ADVERTISEMENT
Σύμφωνα δε με τη «Live Sport» στην ΕΠΟ αποφάσισαν να περάσουν στην... αντεπίθεση και να «στείλουν» τον Παναθηναϊκό στην ΟΥΕΦΑ. Συγκεκριμένα ήδη ο φάκελος με τα στοιχεία γίνεται αντικείμενο επεξεργασίας από νομικούς συμβούλους, οι οποίοι γνωστοποιούν σε Πλατινί και Ινφαντίνο τις κινήσεις της «πράσινης» ΠΑΕ, οι οποίες -σύμφωνα με την ΕΠΟ- καταστρατηγούν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Ό,τι δηλαδή ισχύει σε ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ και την ελληνική ομοσπονδία.


gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.