News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μένει Τούμπα ο Κλάους

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Αθανασιάδης
Είναι ίσως από τα πλέον σημαντικά θέματα που καλείτε να κλείσει θετικά η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Η ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη αποτελεί εδώ και καιρό νούμερο ένα προτεραιότητα για τους ανθρώπους του "Δικέφαλου", οι οποίοι προσπαθούν με συντονισμένες κινήσεις, αλλά και με τη συμβολή του Ιβάν Σαββίδη, να κρατήσουν τον διεθνή επιθετικό στην Τούμπα.


Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο Κλάους, σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες, συναντήθηκε την Πέμπτη (31/7) με την στενή συνεργάτιδα του Ιβάν Σαββίδη και υπεύθυνη για τα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ, Μαρία Γκοντσάρεβα και συζήτησε τις λεπτομέρειες του νέου του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ.


Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, ωστόσο, λεπτομέρειες σχετικά με την διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και τις αποδοχές του Κλάους δεν διέρρευσαν.


Μένουν μόνο οι ανακοινώσεις
Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί ο τρόπος που ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του θα ανακοινώσουν αυτήν την πολύ σημαντική εξέλιξη, αφού ο Αθανασιάδης είναι "παιδί" του ΠΑΟΚ και η παραμονή του στην ομάδα είναι κάτι που στις τάξεις του κόσμου του "Δικέφαλο" έμοιαζε απαραίτητο.


sport24.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.