News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ενδιαφέρον ΑΕΚ για Τσούλι

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ενδιαφέρον ΑΕΚ για Τσούλι Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ισπανός επιθετικός, Τσούλι της Ρεάλ Μπέτις. Βατή οικονομικά η περίπτωσή του.

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Ισπανό επιθετικό Τσούλι. Στην «Ένωση» άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ και στο μεταγραφικό στόχαστρό τους βρίσκεται ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μπέτις.

Μια περίπτωση που είτε προχωρήσει αρχικά με τον δανεισμό ή εξαρχής με κανονική μεταγραφή, βρίσκεται μέσα στα οικονομικά δεδομένα των «κιτρινόμαυρων». Βασικό εμπόδιο είναι να καμφθούν οι αντιστάσεις του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Τσούλι αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Ουέλβα και της Εσπανιόλ. Τη σεζόν 2011-2012 σημείωσε 22 γκολ σε 30 συμμετοχές με την Ουέλβα B’ και έτσι προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία πέτυχε 15 γκολ σε 45 συμμετοχές.

Αυτή η σεζόν ήταν «διαβατήριο» για να πάρει μεταγραφή στη Μπέτις, στην οποία την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια στην Primera Division. Έχει υπάρξει διεθνής (2 συμ.) με την Under-18 της εθνικής Ισπανίας.


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.