News Update :

powered by Agones.gr - livescore

13η και... φαρμακερή στην ΑΕΚ

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20140801/low/pegasus_LARGE_t_1041_106327492.JPGΤο καλό πράγμα αργεί να γίνει. Με γρήγορες και συντονισμένες κινήσεις η ΑΕΚ έφερε στην Ελλάδα τον Ελντερ Μπαρμπόσα και μέσα σε λίγες ώρες ανακοίνωσε τη 13η μεταγραφή της. Την πιο σπουδαία και την πιο σημαντική για τη φετινή σεζόν, εκτός και αν υπάρξει και άλλη μέχρι το φινάλε του καλοκαιριού σε ό,τι αφορά τον επιθετικό.

Ουσιαστικά, η διοίκηση της Ενωσης έκανε μία μεγάλη υπέρβαση στο μεταγραφικό κομμάτι με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή ευρωπαϊκού επιπέδου. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει διεθνείς παραστάσεις τόσο λόγω των συμμετοχών του με την Μπράγκα στο Γιουρόπα Λιγκ, με συνολικά 23 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ, όσο και με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας με 31 ματς και οχτώ τέρματα με τις μικρές ομάδες.

Η ΑΕΚ πλέον έκλεισε μία τρύπα στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής με τον ιδανικό τρόπο. Από πλευράς ονόματος, τουλάχιστον, ο Μπαρμπόσα φαντάζει ό,τι το καλύτερο, μέχρι βέβαια να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Πορτογάλος έφτασε χθες τα ξημερώματα (1.10) στην Ελλάδα με πτήση από τη Βαρκελώνη μαζί τους δύο εκπροσώπους του. Το πρωί μετέβη στο Ιατρικό Kέντρο Αθηνών, όπου πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία κατέληξε στα γραφεία της Aegean στον Πειραιά. Εκεί τον περίμενε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τις τελικές συζητήσεις. Αυτές διήρκεσαν περίπου δύο ώρες, με τον Πορτογάλο να τηρεί τα συμφωνηθέντα και να βάζει την υπογραφή του σε 3τες συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 300.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο.

Αν και ο Πορτογάλος είχε υπογράψει το συμβόλαιό του από νωρίς το μεσημέρι, εντούτοις η ΑΕΚ δεν ανακοίνωνε και επίσημα τη συμφωνία για έναν σημαντικό λόγο. Περίμενε να σταλθεί με φαξ το χαρτί που αποδείκνυε πως ο 27χρονος έμεινε ελεύθερος από την Μπράγκα και δεν υπήρχε καμία οικονομική εκρεμότητα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Λίγο μετά τις 5 μ.μ. η Ενωση επισημοποίησε τη συμφωνία, αφού τα έγγραφα έφτασαν στα χέρια της. Μία κίνηση που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου και αναμφίβολα τον ζεσταίνει εν όψει της έναρξης των φιλικών και προφανώς των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση και του τυπικού κομματιού της μεταγραφής, ο Μπαρμπόσα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, κατακτήσεις τίτλων και πιστούς φιλάθλους που την ακολουθούν παντού. Γνωρίζω ότι η θέση της τώρα είναι προσωρινή και ότι οι στόχοι των ανθρώπων που τη διοικούν είναι υψηλοί. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Ο Μπαρμπόσα βρέθηκε το απόγευμα στα Σπάτα και έκανε την πρώτη του προπόνηση, ενώ θα φοράει το νούμερο 7 στη φανέλα.


sentragoal.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.