News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ώρα των καταγγελιών

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Η ώρα των καταγγελιών Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει έτσι όσα έγιναν στην Τούμπα. Επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης στέλνουν οι «ερυθρόλευκοι», που πιθανώς να προχωρήσουν σε καταγγελία στην UEFA.

Η οργή ξεχειλίζει στις τάξεις του Ολυμπιακού για όσα συνέβησαν στον επαναληπτικό ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Και οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους τόσο για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, όσο και για να μην επαναληφθούν ποτέ ανάλογες σκηνές στο μέλλον.

Η διοίκηση της ΠΑΕ μετά από συνεργασία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους συνεργάτες του αποφάσισε να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, με την οποία ο Ολυμπιακός απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων και λήψη μέτρων προκειμένου να μην βρεθεί άλλη ομάδα στη θέση των Πειραιωτών. Οι «ερυθρόλευκοι», παράλληλα, στηλιτεύουν τους τρεις εισαγγελείς, τους παρατηρητές του αγώνα, αλλά και την αστυνομία για τη στάση τους κατηγορώντας πως δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν τα όσα συνέβησαν και δεν προστάτεψαν την αποστολή.

Παράλληλα, όλα δείχνουν πως θα γίνει-αν δεν έχει ήδη γίνει-επίσημη καταγγελία στην UEFA για την μπανάνα που πέταξαν από την κερκίδα στον Λεάντρο Σαλίνο. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα ρατσιστικών επιθέσεων, φημολογείται πως ήδη έχει ζητήσει να της σταλούν βίντεο και φωτογραφίες από τα όσα δυσάρεστα έγιναν στην Τούμπα για να επιληφθεί του θέματος.

Τέλος, στον Ολυμπιακό «βράζουν» και με την ΕΠΟ. Θεωρούν πως ο Γιώργος Σαρρής κοίταζε απαθής τα όσα συνέβησαν, οι παρατηρητές δεν έκαναν το καθήκον τους και ο διαιτητής Μάνταλος δεν έπρεπε να επιτρέψει την ολοκλήρωση του αγώνα υπό τέτοιες συνθήκες.


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.