News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πάνοπλος και αποφασισμένος

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Πάνοπλος και αποφασισμένος Πίστη και πάθος για την κατάκτηση του Κυπέλλου στις τάξεις του Παναθηναϊκού, που δεν… πανηγυρίζει άλλο την πρόκριση στον τελικό. Προλαβαίνει ο Κλωναρίδης.

Δεν μένουν στην πρόκριση στον τελικό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Οι πανηγυρισμοί για τη νίκη επί του ΟΦΗ ανήκουν ήδη στο παρελθόν και όλοι βλέπουν μπροστά τους μόνο την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό του ΟΑΚΑ το επόμενο Σάββατο.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ήδη αρχίσει την επιχείρηση προσγείωση και την προετοιμασία για τον μεγάλο αγώνα. Άλλωστε γνωρίζει καλά πως οι ήδη κερδισμένες εντυπώσεις για την ομάδα του μπορεί να γίνουν ακόμη περισσότερες ή να… χαθούν ανάλογα με τα αποτελέσματα στον τελικό του Κυπέλλου και τα play offs που θα ακολουθήσουν.

Το ευχάριστο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα είναι πάνοπλος στον τελικό. Η διάταση που ταλαιπωρεί τον Βίκτωρα Κλωναρίδη δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητική. Έχει ήδη αρχίσει θεραπεία, θα τη συνεχίσει σήμερα και αύριο, ενώ το αργότερο την Τρίτη του Πάσχα αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μετά τη σημερινή προπόνηση θα αφήσει ελεύθερους τους παίκτες του για το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να αποφορτιστούν κοντά στις οικογένειές τους, αλλά από τη Δευτέρα θα στρωθούν στη δουλειά, καθώς το τελικό κομμάτι της σεζόν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.

Όσο για αγωνιστικά πλάνα, είναι ακόμη νωρίς. Το ρόλο τους στην ψυχολογική προετοιμασία των νεαρών παικτών της ομάδας εν όψει του τελικού θα παίξουν οι παίκτες που έχουν εμπειρία από τέτοια παιχνίδια: Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Πέτριτς, Μέντες, ακόμη και ο Μπαϊράμι.


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.