News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ομπράντοβιτς: "Καμία σχέση το ματς της Μπάμπεργκ με τον Ολυμπιακό"

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

"Καμία σχέση το ματς της Μπάμπεργκ με τον Ολυμπιακό"Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ξεκαθάρισε οτι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν έχει καμία σχέση με το ματς με την Μπάμπεργκ, ενώ έκανε έκκληση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για κόσμια συμπεριφορά.

Αναλυτικά:


"Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Κάθε φορά είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, το ίδιο και φέτος. Για μία ακόμη φορά θα ήθελα να παρακαλέσω τους φίλους τους Παναθηναϊκού να ηρεμήσουν τους εαυτούς τους και να έρθουν στο γήπεδο για να βοηθήσουν την ομάδα και να γίνει ένας αγώνας σε μια καθαρά αθλητική ατμόσφαιρα χωρίς προβλήματα", υπογράμμισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

"Το πιο σημαντικό είναι αυτό! Ξέρουμε ότι προερχόμαστε από ήττα στην Ευρωλίγκα, αλλά ο αγώνας με την Μπάμπεργκ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Είναι μια τελείως διαφορετική κατάσταση, ένας τελείως διαφορετικός αγώνας".

Από την πλευρά του, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υπογράμμισε: "Οι αγώνες αυτοί είναι εκπληκτικοί. Ειδικά όταν παίζεις στο δικό σου γήπεδο με τον δικό σου κόσμο να σε στηρίζει. Θα είναι δίπλα μας και αυτή τη φορά, είμαι σίγουρος, αλλά θα πρέπει να είναι και προσεκτικοί.

Ας αφήσουν εμάς να παλέψουμε και να τους κάνουμε περήφανους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν επεισόδια και να στερηθούμε και πάλι την παρουσία τους. Θα προετοιμαστούμε και αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες. Δεν θέλουμε να τους δώσουμε ούτε ένα εύκολο καλάθι".
www.sportdog.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.